Ο Σωτήρης SV1BDO έλαβε μέρος στο SP DX RTTY Contest που έγινε στις 23-24 Απριλίου. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός συγκέντρωσε τελικά 782 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και είχε διάρκεια 24 ώρες. Πήρε μέρος στην κατηγορία Single Operator, High Power, χρησιμοποιώντας το SZ1A. 
Οι αρχικές βλέψεις και τα όνειρα του ήταν για την 1η θέση του κόσμου, αλλά τελικά μάλλον θα καταλάβει την 2η θέση, καθώς παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα που αφενός δεν του επέτρεψαν να δουλέψει εφαρμόζοντας τεχνική SO2R (Single Operator, 2 Radios), αφετέρου μειώθηκε κατά 2-3 ώρες ο αρχικά σχεδιασμένος χρόνος operating. Στην λίστα φαίνονται τα QSO των 10 πρώτων σταθμών. Αν δεν έχουμε καμία φοβερή αλλαγή μετά την διασταύρωση και επεξεργασία των ημερολογίων, τότε θα καταλάβει την 2η θέση κόσμου. 
Σύμφωνα με την εκτίμηση του Σωτήρη αν βελτιώσουμε την κεραία των 80μ (χρειαζόμαστε κάθετη για εκπομπή) και λύσουμε κάποια μικροπροβλήματα, θα μπορούμε πλέον όχι μόνον να ονειρευόμαστε, αλλά και να ΚΑΤΑΚΤΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ σε τέτοια Contests.
Συγχαρητήρια στο Σωτήρη και καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους Ελληνικούς σταθμούς που πήραν μέρος J43TR, SV1JG, SV5DKL, και ιδιαίτερα στους SV6COH & SV7CUD, τους οποίους δεν ακούμε πολύ συχνά στα Contests και ευχόμαστε να τους ακούμε συχνότερα.

σκορ

Εισαγωγή χρηστών

Οι συνδεδεμένοι χρήστες έχουν περισσότερα μενού και επιλογές...

Powered by mod LCA

Στατιστικά Επισκεπτών

Σήμερα 2

Εχθές 96

Εβδομάδα 2

Μήνας 865

ΣΥΝΟΛΟ 603313

Currently are 23 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com