σζ1αΤο Σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο μεγαλύτερος, από άποψη συμμετοχών, ραδιοερασιτεχνικός διεθνής διαγωνισμός σε μορς, το CQ WW CW. Η ΕΡΔΕ, όπως συνηθίζει, θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό αυτό, με το διακριτικό της SZ1A. Αν όλα πάνε όπως τα έχουμε σχεδιάσει, θα λάβουμε μέρος στην κατηγορία Μ2, θα έχουμε δηλαδή δύο διαφορετικά ράδια σε δύο μπάντες κι ένα τρίτο για multiplier.

Φέτος θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε, για πρώτη φορά, έναν συνάδελφο από το εξωτερικό. Ο Don G3XTT, ένας πολύ γνωστός ραδιοερασιτέχνης και DXpeditioner,θα είναι μαζί μας και θα μας βοηθήσει να κάνουμε ένα καλό σκορ, ενώ παράλληλα θα τύχει της παραδοσιακής Ελληνικής φιλοξενίας.

 Παράλληλα οι παλιοί και καλοί φίλοι θα είναι πάλι μαζί μας, φτάνοντας το σταθμό στα όριά του από πλευράς κρεβατιών. Πιο συγκεριμένα έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Στάθης SV5DKL, Βασίλης SV1DPJ, Παναγιώτης SV2FWV, Δημήτρης SV1CIB, Κώστας SV1CQN,  ο σεισμόπληκτος Μιχάλης SV8GKE και ο Κωνσταντίνος SV1DPI. Μαζί με το Don και την ομάδα υποστήριξης θα χρειαστούν παραπάνω από τα 7 κρεβάτια που διαθέτουμε. Ήδη έχουν επιστρατευτεί ράντσα...

Μην παραλείψετε να μας καλέσετε όπου μας ακούσετε και παράλληλα να μας σποτάρετε στα clusters. Υπενθυμίζουμε ότι οι Έλληνες δίνουν 599 20 σε αυτό το διαγωνισμό.

Εισαγωγή χρηστών

Οι συνδεδεμένοι χρήστες έχουν περισσότερα μενού και επιλογές...

Powered by mod LCA

Στατιστικά Επισκεπτών

Σήμερα 2

Εχθές 96

Εβδομάδα 2

Μήνας 865

ΣΥΝΟΛΟ 603313

Currently are 12 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com