Ένα σπέσιαλ διακριτικό θα βγαίνει κατά τη διάρκεια όλου του Νοεμβρίου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 15 χρόνων από τη δημιουργία του Greek Telegraphy Club. Το GTC ιδρύθηκε αφενός για ενώσει όλους τους Έλληνες (πρωτίστως) αλλά και ξένους χειριστές morse (cw), αφετέρου να προωθήσει την ιδέα του cw στην Ελλάδα.

Έτσι κατά το μήνα Νοέμβριο όλα τα μέλη του GTC θα δουλέψουν το διακριτικό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να κερδίσουν όμορφα βραβεία, προωθώντας την ενασχόληση με το cw. Πιο συγκεκριμένα οι 30 πρώτοι σταθμοί που θα καταφέρουν να επικοινωνήσουν με το SX1GTC (το ειδικό διακριτικό που δόθηκε με την ευκαιρία των 15 χρόνων) σε περισσότερες μπάντες, θα κερδίσουν  ένα μετάλιο. Οι 30 επόμενοι θα κερδίσουν από ένα υπέροχο βραβείο. 

sy2altΠέραν αυτών, η όλη δραστηριότητα είναι αφιερωμένη σ' ένα φίλο που έφυγε από κοντά μας άδικα και πρόωρα, τον Παναγιώτη Γκέκα SY2ALT, γιο του αγαπητού μας Βαγγέλη SV2BFN. Όλα τα μέλη του GTC, με την κίνηση αυτή απευθύνουν τα ειλικρινή τους συληπητήρια στο Βαγγέλη και προσπαθούν με αυτή τη δράση να του δώσουν κουράγιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο qrz.com/sx1gtc

Εισαγωγή χρηστών

Οι συνδεδεμένοι χρήστες έχουν περισσότερα μενού και επιλογές...

Powered by mod LCA

Στατιστικά Επισκεπτών

Σήμερα 0

Εχθές 106

Εβδομάδα 247

Μήνας 667

ΣΥΝΟΛΟ 603115

Currently are 14 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com